Het is weer tijd voor Halloween in Disneyland Parijs!

Vanaf vandaag is het weer Halloween in Disneyland Parijs. Tijdens de gehele maand oktober zal het park in oranje gehuld worden en komen alle slechteriken weer tevoorschijn. Natuurlijk zijn er tijdens dit seizoen verschillende speciale shows en is er van alles te doen in het park. En op Halloween Eve (31 oktober) is er zelfs een speciaal feest ’s avonds en is het park tot 01.00 uur ’s nachts open. Tijd om dus je beste kostuum bij elkaar te rapen en je klaar te maken voor Halloween!

Halloween is samen met Spring, Summer (dit jaar in het teken van Frozen) en Christmas één van de seizoen die jaarlijks gevierd worden in Disneyland Parijs. Sinds 1997 wordt het park in de maand oktober oranje gekleurd (1 jaar was er zelfs een invasie van roze heksen). Wat kunnen we dit jaar verwachten?

Halloween2

Mickey’s Halloween Celebration

In deze speciale parade viert Mickey Mouse dat oktober niet alleen de maand van Halloween is, maar ook de maand van het oogstfeest. Diverse wagens zijn daarom speciaal aangekleed voor het oogstfeest en vele iconische Disney figuren van het eerste uur, zoals Donald Duck, Goofy, Pluto, de Drie Kleine Biggetjes, Karel Paardepoort en Clarabella Koe vieren dit feest mee. De parade zal dagelijk drie keer te zien zijn naast de dagelijkse parade, Disney Magic on Parade.

Halloween5

Halloween in Main Street, U.S.A

Op Main Street, U.S.A. staat Goofy met een speciaal ontworpen snoepmachine. Vlakbij de ingang van de Discovery Arcade krijg je de kans met hem op de foto te gaan en wie weet kom je erachter wat het geheime snoepjesingrediënt is van zijn snoepmachine. Naast Casey’s Corner heeft Minnie Mouse haar naaiatelier ingericht. Grijp de kans om met Minnie of met Stitch in deze Halloween Costume Corner op de foto te gaan. In de hoek bij Town Square (voor de Boarding House) staat Marie uit The Aristocats. En natuurlijk zijn er tientallen geesten te vinden in Main Street, U.S.A. Deze voormalige bewoners hebben zich overal in het decor verstopt.

Halloween7

Tim Burton’s The Nightmare Before Christmas

In Frontierland zijn Jack Skellington en Sally weer terug te vinden. Grijp daarom nu je kans om met hen op de foto te gaan voordat het seizoen weer voorbij is. Verderop in de Cotton Creek Ranch zijn de pompoenen niet weg te denken.

Halloween3

Maleficent’s Court

Vorig jaar had Maleficent al haar vloek uitgesproken over Fantasyland en ontstond er een doornenbos op de binnenplaats van het Kasteel van Doornroosje. Dit jaar zal ze dit opnieuw doen en zullen de doornen verder en verder groeien. Hier komen natuurlijk vele slechteriken op af, dus grijp je kans om met ze op de foto te gaan.

De Castle Stage voor het kasteel is ook overgenomen door de schurken. Meerdere malen per dag zullen ze de show It’s Good to be Bad with the Disney Villains opvoeren.

Halloween6

Disney’s Halloween Party
Disney’s Halloween Party wordt op 31 oktober gehouden tijdens Halloween Eve. Deze avond zal het park speciaal voor de gelegenheid van 20.30 uur tot 01.00 uur ‘s nachts open blijven. Tijdens dit feest kunnen de bezoekers unieke animaties, overheerlijke verrassingen en een mysterieuze sfeer verwachten. Let op: Voor dit feest moet je een speciale toegangsticket kopen.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s