Ho ho ho! Het is kerst in Disneyland Paris!

Terwijl de pompoenen en spinnewebben nog worden opgeruimd, verschijnt de eerste kerstdecoratie in Disneyland Paris. Want het volgende seizoen staat weer voor de deur. Het is weer tijd voor the Most Wonderful Time of the Year. Kerst! Vanaf komend weekend zal het resort tot en met begin januari weer ondergedompeld worden in alle feestelijke tradities en de sneeuw van het kerstseizoen. Ben je van plan de komende tijd Disneyland Paris te bezoeken? Dan zal je getrakteerd worden op allerlei speciale evenementen en activiteiten die bij de kerst van Disney horen.

Mickey - Disney's Christmas Parade

Royal Christmas Wishes
Op de Castle Stage voor het paleis van Doornroosje zullen drie keer per dag een feestelijke show met Aurora en Phillip (Doornroosje), Belle en haar Prins (Belle en het Beest), Ariel en Erik (De Kleine Zeemeermin), Sneeuwwitje en haar Prins (Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen), Assepoester en haar Prins (Assepoester), Rapunzel en Flynn (Rapunzel), Tiana en Naveen (De Prinses en de Kikker) en Jasmine en Prins Ali (Aladdin) te zien zijn.

Kerst3

Disney’s Christmas Parade

Het kerstseizoen is natuurlijk niet compleet zonder de Christmasparade. Ook dit jaar is deze weer terug met niemand minder dan de Kerstman in zijn arrenslee. Ook zijn Mickey en zijn vrienden van de partij en hun mooiste kerstoutfits. De kerstparade zal drie keer per dag door Main Street, U.S.A. rijden.

Frozen Sing-along (1)

Frozen
Afgelopen zomer verscheen de magische sneeuw van Frozen in Disneyland Paris. En tijdens het kerstseizoen is Frozen ook van de partij. Je kan genieten van de Frozen Sing-along. De show, in een prachtig ijslandschap, combineert zang en dans met elkaar waarbij de gasten ook kunnen deelnemen. De zusjes Anna en Elsa brengen, samen met hun trouwe vrienden Kristoff en Olaf, de show tot leven en geven de ervaring van Frozen live een extra dimensie. Tegenover de Sing-along bij Cottonwood Creek Ranch, worden gasten uitgenodigd om het marktplein te bezoeken dat is geïnspireerd op het Koninkrijk van Arendelle. Ga hier op de foto in de sfeer van Frozen. Meisjes kunnen hier omgetoverd worden tot Disney prinsesjes voor een dag!Tenslotte rijden Anna en Elsa meerdere keren per dag door het Park in een speciale koets tijdens: Frozen: A Royal Welcome.

Merida

Merida “moediger” dan ooit in Frontierland
Merida, bekend door haar sterke karakter, rood golvend haar, haar behendigheid met pijl en boog en haar opmerkelijke gave om haar familie te laten veranderen in beren….Bezoekers kunnen met Merida op de foto in het Disneyland Park!

Kerstman - Disney's Christmas Parade

Drie bezoeken van de Kerstman
De Kerstman keert dit jaar terug naar Disneyland Paris voor maar liefst drie speciale bezoeken. Gasten kunnen met de Kerstman op de foto in Ontmoet Mickey Mouse, waar hij zijn eigen lodge heeft. De Kerstman is hier tot en met 25 december te ontmoeten.  Natuurlijk is de Kerstman ook te zien in zijn slee in de kerstparade omringt door Kwik, Kwek en Kwak! De Kerstman sluit de avond af bij Mickey’s Magical Christmas Lights waar hij elke avond aan de zijde van Mickey en Minnie de lichtjes in de grote kerstboom ontsteekt.

Kerstseizoen

Mickey’s Magical Christmas Lights

Op Town Square staat een kerstboom van wel 24 meter hoog. Aan het einde van de dag, net voor de avondshow Disney Dreams! of Christmas, worden de duizenden lampjes in de kerstboom en in heel Main Street, U.S.A. ontstoken tijdens Mickey’s Magical Christmas Lights show, georkestreerd door Mickey, Minnie en de Kerstman!

Kerst4

Disney Dreams! of Christmas

Disney Dreams! of Christmas is een fantastisch avondspektakel vol vuurwerk, projecties, special effecten en fonteinen dat zich afspeelt op en voor het Kasteel van Doornroosje. Het Kasteel verandert in een glinsterend winterdecor, waarin Olaf de sneeuwpop uit Frozen je meeneemt naar een magische show vol klassieke Disney figuren met verbluffende effecten en een grappige Toy Story versie van het sprookje De Notenkraker. En natuurlijk mag de tophit “Let it Go” gezongen door Elsa uit Frozen niet ontbreken!

Kerst2Mocht je de komende tijd naar Disneyland Paris gaan, houd er dan wel rekening mee dat “it’s a small world” tot 19 december gesloten is wegens groot onderhoud. Ook Big Thunder Mountain is (tot en met begin 2017) gesloten. Wil je nog meer in de sfeer komen? Kijk dan hier voor een vooruitblik van het kerstseizoen van Disneyland Paris.

Ga naar disneylandparis.nl om je reis te boeken.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s