De eerste beelden van Captain America: Civil War

Terwijl de meeste fans nu aan het aftellen zijn voor de nieuwe Star Wars film, zijn er ook een hoop die niet kunnen wachten tot de eerstvolgende Marvel film in de bioscoop verschijnt. En dat is Captain America: Civil War. Alhoewel dit de derde film is met Captain America in de hoofdrol, kan deze film ook beschouwd worden als een nieuwe Avengers film. Want bijna de hele club (en meer!) schittert in Captain America: Civil War.

CaptainAmericaCivilWar

Vorig jaar werd in oktober bekend gemaakt wat de nieuwe films van Marvel zouden worden in hun Phase III. De eerste in deze reeks is een nieuwe Captain America film, die als ondertitel Serpent Society kreeg. Al snel werden de volgende films opgenoemd die meerdere malen staande ovaties kregen. Studiobaas Kevin Feige keerde aan het einde van de presentatie toch nog even terug naar de Captain America film. Hij vond die ondertitel toch niet geheel passend, waarna deze veranderde in Civil War. De zaal ontplofte, want deze beroemde verhaallijn uit 2006/2007 zorgde ervoor dat de stripwereld van Marvel op zijn kop kwam te staan. En dit wetende, kunnen we dus veel verwachten van de aankomende film.

CaptainAmericaCivilWar2

Gisteren werd tijdens de Jimmy Kimmel Late Night Show op ABC, toevallig ook eigendom van Disney en waar ook een gedeelte van de cast van Star Wars aanwezig was, de eerste teaser van Captain America: Civil War getoond. De toon is grotendeels hetzelfde als die van Captain America: The Winter Soldier, een film die zeer enthousiast ontvangen werd. De gebroeders Russo hebben namelijk opnieuw plaatsgenomen op de regiestoel. En zij zullen ook de volgende Avengers film regisseren. Maar hier is hij dan, de eerste teaser van Captain America: Civil War:

Zoals je hebt kunnen zien, komen Steve Rogers (Captain America) en Tony Stark (Iron Man) dus lijnrecht tegenover te staan. Maar ook bekende gezichten als de Black Widow, Hawkeye, Falcon, War Machine, Winter Soldier en Scarlet Witch komen voorbij in de teaser en zullen een kant kiezen. Wie goed heeft opgelet, heeft ook kort Black Panther in actie gezien. Deze nieuwe filmheld van Marvel krijgt over twee jaar zijn eigen film, maar zal nu alvast zijn intrede in de Marvel Cinematic Universe doen. Andere bekenden zoals The Vision, Ant-Man en Agent 13 zullen ook aanwezig zijn, maar waren nog niet in de teaser te zien.

CaptainAmericaCivilWar3

En natuurlijk is Spider-Man van de partij! Marvel en Sony kwamen eerder dit jaar tot de overeenkomst dat hun superhelden uitstapjes mochten gaan maken bij de concurrent. Het wordt de eerste keer dat Spider-Man tot de Marvel Cinematic Universe toetreedt. Ditmaal gespeeld door de jonge Tom Holland.

Captain America: Civil War draait naar verwachting vanaf 28 april 2016 in de Nederlandse bioscoop. Tot dan heb je nog de tijd om een kant te kiezen. Ben jij voor Captain America of kies jij de kant van Iron Man?


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s