De eerste halve marathon van Disneyland Paris

Hou je van hardlopen? En hou je van Disney? Dan heb ik goed nieuws voor je! Van 23 tot en met 25 september vindt het eerste Half Marathon Weekend van Disneyland Paris plaats. Dus zet je Mickey-oren op, hang je Tinkerbel-vleugels op je rug, trek je sportschoenen aan en schrijf je in! Want wie wilt hier nu niet aan deelnemen?

RunDisneylogo

In de VS zijn de hardlopenwedstrijden door zowel Disneyland als Walt Disney World zeer populair. Verschillende malen per jaar kan er hardgelopen worden door verschillende gebieden en parken van de Amerikaanse resorts. Vaak hebben de wedstrijden ook nog een speciaal thema zoals de The Twilight Zone Tower of Terror 10-Miler, de Disney Princess Half Marathon of de 48.6-mile Dopey Challenge. En nu voor het eerst organiseert runDisney de Half Marathon of Disneyland Paris.

Tijdens het weekend van 24 en 25 september 2016 kan je meedoen aan de 5K run en de halve marathon over de magische gronden van Disneyland Paris. Ook worden er voor kinderen diverse races georganiseerd. Naast Disney Village is vanaf donderdag 22 september tot en met zondag 25 september de runDisney Health & Fitness Expo te bezoeken. Hier kan je niet alleen je startnummer ophalen, tevens kan je hier de laatste hardloopartikelen verkrijgen en zijn er diverse seminars met tips over de beste training en voeding.

Op vrijdag 23 september is er een speciaal Inaugural Party in het Walt Disney Studios Park om de komst van de halve marathon naar Disneyland te vieren. Maar maak het niet te laat want op zaterdag 24 september om 07.00 uur start de Disneyland Paris 5K. Deze loop voert je door zowel het Disneyland Park als het Walt Disney Studios Park. Je loopt door Main Street, U.S.A, door Le Château de La Belle au Bois Dormant, over de Hollywood Boulevard en langs Tower of Terror. Natuurlijk word je tijdens de wedstrijd door jouw favoriete Disney figuren toegejuicht. Vanaf 10.00 uur vinden de runDisney Kids Races plaats. Deze races variëren van 100 meter tot 2 kilometer en zijn vanaf 1 jaar tot 12 jaar. Op zaterdagavond kunnen de lopers gebruik maken van een speciale voorstelling van de Buffalo Bill’s Wild West Show.

Op zondag 25 september vindt de eerste Disneyland Paris Half Marathon plaats. Om 07.00 uur wordt er gestart, waarna de lopers zowel het Walt Disney Studios Park als het Disneyland Park bezoeken. Daarna gaan ze langs de dorpen in de omgeving van het resort om vervolgens door Disney Village richting de finish te gaan. En natuurlijk krijgt iedereen die finisht een unieke medaille! En wie wilt dat nu niet?

Kan je niet wachten om deel te nemen aan deze wedstrijd? Ga dan snel naar http://run.disneylandparis.com/ en schrijf je nu in!

 

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s