De toekomstplannen van het Tokyo Disney Resort

Goed nieuws uit het Tokyo Disney Resort. Zowel Tokyo Disneyland als Tokyo DisneySea daar zullen binnenkort een aantal nieuwe attracties krijgen. Terug in 2014 werd al bekend gemaakt dat eigenaar Oriental Land Company samen met Disney aan de toekomst van beide parken werkte. Toen werden grote plannen gepresenteerd, maar daarna werd het stil. Deze week werd bekend gemaakt werd er allemaal gebouwd gaat worden. In 2020 moet het allemaal klaar zijn.

Laten we beginnen in Tokyo Disneyland waar de grootste veranderingen gaan plaatsvinden. In 2014 werd al bekend dat men Fantasyland wilde gaan uitbreiden en dat dit ten koste zou gaan van Tomorrowland. Echter werden er nog geen attractie aangekondigd en was het dus voor fans en experts gissen wat deze veranderingen zouden gaan inhouden. In Tomorrowland zullen de Grand Circuit Raceway en de Starjets vanaf 2017 gesloten worden om plaats te maken voor een Beauty and the Beast gebied. In dit gedeelte zal het kasteel van Beast komen te staan, met hierin een 8 minuten durende darkride. Ook zal het dorp van Belle hier komen te staan, met in ieder geval een restaurant en een winkel.

Verder zal er ook een theater in Fantasyland worden gebouwd waar zo´n 1.500 mensen in passen. Big Hero 6 zal vanaf 2020 een vast plekje hebben gekregen in Tomorrowland. De attractie zal een spinner zijn, waarin Baymax prominent aanwezig zal zijn. Ook zal er een vaste Meet ´n Greet met Baymax en Hiro komen. Minnie Mouse krijgt haar eigen vaste Meet ´n Greet in Toon Town. Behalve deze nieuwe attractie zullen wegen en andere faciliteiten aangepast worden voor de bezoekers voor een nog betere beleving van het park.

In Tokyo DisneySea zal de beroemde Soarin´ attractie worden toegevoegd aan de Mediterranean Harbor. In een hoek die tot nu redelijk doods was, past deze attractie perfect. De simulatievlucht zal waarschijnlijk in 2019 opengaan en zal een kopie worden van Soarin´ across the World die in Disney California Adventure en EPCOT te zien zullen zijn vanaf deze zomer. Eerder werd al bekend dat de Stormrider attractie op dit moment opgebouwd wordt tot een Finding Nemo attractie.

In 2014 werd er gesproken over meerdere attracties, zoals bijvoorbeeld een eigen Frozen land in Tokyo DisneySea. Op dit moment werd dit niet meer genoemd in de aankondiging. Maar wel werd gezegd dat de planning van nieuwe attracties doorgaat, maar die zullen na 2020 komen. Wil je een indruk krijgen hoe fantastisch Tokyo DisneySea is, kijk dan dit filmpje.

 

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s