Disney classics terug in de bioscoop

Pathé kondigde deze week aan dat ze in november vier animatiefilms uit de Walt Disney Classic reeks opnieuw gaan vertonen. Dit nieuws volgde op hun eerdere aankondiging afgelopen zomer, toen bekend dat twee andere Disney classics en twee Pixar films tijdelijk opnieuw te zien zouden zijn. Grijp nu je kans om je geliefde film weer op het witte doek te zien!

disney-princess-at-the-movies

Deze maand zijn Monsters, Inc., Toy Story, The Lion King en Frozen opnieuw te zien. De laatste twee zullen volgende week draaien in een aantal geselecteerde bioscopen van Pathé. De terugkeer van de Disney-films werd met veel enthousiasme ontvangen en daarom besloten Pathé en Disney in november nog een viertal films terug te brengen. Dit keer werd er een heus thema aangekoppeld. Natuurlijk werd dit het zeer populaire Disney Princess thema. Er is gekozen voor de volgende films:

TheLittleMermaid1

BeautyAndTheBeast1

Aladdin1

tangled-movie-poster

Als eerste zal The Little Mermaid te zien zijn op zaterdag 5 november (originele versie), zondag 6 november (Nederlandse versie) en maandag 7 november (originele versie.) Een week later is het de beurt voor Beauty and the Beast, zaterdag 12 november (originele versie), zondag 13 november (Nederlandse versie) en maandag 14 november (originele versie). Daarna is het Tangled die te zien zal zijn op zaterdag 19 november (originele versie), zondag 20 november (Nederlandse versie) en maandag 21 november (originele versie). En als laatste komt Aladdin op zaterdag 26 november (originele versie), zondag 27 november (Nederlandse versie) en maandag 28 november (originele versie).

Klik HIER om nu jouw kaartjes te bestellen!

En na deze klassiekers is het tijd voor de nieuwste “classic” uit de Disney reeks: Vaiana. Vaiana (in de VS draait deze film onder de naam Moana) zal vanaf 30 november in de Nederlandse bioscoop draaien. Gisteren verscheen de nieuwste trailer. November zal dit jaar de Disney-maand zijn.

 

 

 

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s