Vanaf 26 maart 2017 viert Disneyland Paris feest!

Volgend jaar viert Disneyland Paris haar 25ste verjaardag! Op 12 april zullen de 25 kaarsjes echt uitgeblazen worden, maar het feest start al op 26 maart. Vandaag werd bekend gemaakt wat er allemaal te doen is tijdens dit jubileum.

25-anniversary

Vanaf 26 maart zal Star Tours: The Adventure Continues open gaan voor het publiek. Deze geüpdatete versie van Star Tours in Discoveryland neemt je mee naar verschillende locaties uit het beroemde Star Wars universum, zoals Jakku, Hoth, Tatooine en zelfs de Death Star. De verhaallijnen van de reizen verschillen per keer, dus trek er maar een hele dag voor uit om alle bestemmingen te bezoeken! Star Tours: The Adventure Continues wordt in 3D aangeboden.

Ook een andere iconische attractie uit Discoveryland zal worden toegevoegd tot het Star Wars universum. Star Wars Hyperspace Mountain zal gasten de kans bieden zich aan te sluiten bij de Rebel Alliance. Gestuurd door de Force zullen gasten door het Star Wars universum vliegen en geconfronteerd worden met TIE-fighters en een Star Destroyer!

De echte Star Wars fan kan zijn geluk niet op, want in de eerste maanden van 2017 (tot 26 maart) zal het the Season of the Force zijn. In het Walt Disney Studios Park zal een groot avondspektakel te zien zijn die gasten meeneemt van het Star Wars universum door middel van live entertainment, spectaculaire special effects en een licht- en geluidshow die geprojecteerd wordt op iconische gebouwen in het park. Overdag zijn vele beroemde personages uit de Star Wars Saga terug te vinden in de parken.

In het Disneyland Park wordt speciaal voor het jubileum een nieuwe parade gemaakt: Disney Stars on Parade waarin alle favoriete Disney-figuren te zien zullen zijn. Maar er is meer entertainment! Gasten kunnen genieten van de nieuwe show Mickey presents “Happy Birthday Disneyland Paris”, waarin Mickey zoveel mogelijk van zijn Disney vrienden verzamelt voor het verjaardagsfeest. Ook zal op het Royal Castle Stage The Starlit Princess Waltz te zien zijn.

Maar ook ’s avonds zal er een nieuw spektakel zijn: Disney Illuminations. Deze nieuwe show op het paleis met sprankelende verlichting, projecties en vele special effect zal worden geleid door Mickey Mouse. Hij zal de gasten meenemen naar een plek waar de verhalen van onder andere The Little Mermaid, Frozen, Beauty and the Beast, Star Wars en Pirates of the Caribbean tot leven komen.

25-anniversary-7

De trouwe bezoeker heeft de afgelopen maanden al kunnen zien dat het resort op dit moment een gigantische facelift krijgt. Bijna elke attractie is onder handen genomen, of wordt dat de komende tijd. Maar ook de tuinen, de verlichting, de toiletten, de restaurants, etc. zijn allemaal opgeknapt en voorzien van de laatste technologie. Dit alles om het resort er als nieuw uit te laten zien als het feest op 26 maart zal beginnen!

Ben jij er ook bij? Ik wel!

 

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s