De Disney FanDaze komen er aan!

Goed nieuws voor de hardcore fans van Disney en Disneyland Paris. Speciaal voor ons worden de Disney FanDaze georganiseerd. Tijdens deze dagen worden speciale activiteiten waar wij als echte fan zielsgelukkig van zullen worden. De Inaugural Party van Disney FanDaze zal plaatsvinden tijdens het eerste weekend van juni 2018. Gisteren werd bekend gemaakt wat we tijdens dit eerste evenement allemaal kunnen verwachten. #ItsFunToBeAFan!

Tijdens het eerste weekend van juni in 2018 (1,2 en 3 juni) zal er voor het eerst sinds tijden weer een parade in het Walt Disney Studios Park te zien zijn. En wat voor parade! Het zijn onze helden uit Ducktales! De serie kreeg dit jaar een revival op Disney XD en nu kunnen we dus ook van hen genieten tijdens de Dance Your DuckTales Parade. Dagobert Duck zal dit feest leiden, maar de andere helden zullen ook aanwezig zijn. Ooh Ooh!

Maar niet alleen overdag kan je dansen, ook ’s avonds gaat het feest door. Met Max-Live! Gettin’ Goofy with It keren we even terug naar 1995 toen A Goofy Movie voor het eerst verscheen. Max en zijn vrienden zorgen voor een feest met nummers geïnspireerd op A Goofy Movie. Maar kijk, het blijft de zoon van Goofy, dus er kan van alles misgaan! Het feestje gaat ’s avonds los in de Production Courtyard van het Walt Disney Studios Park. Dit park zal speciaal ’s avonds geopend zijn voor de fans.

Tijdens de 25ste verjaardag van Disneyland Paris op 12 april werden we getrakteerd op een parade van Disney-figuren die we nog nooit eerder gezien hadden. En ook nu zullen tijdens de Disney FanDaze 50 van de leukste, maar ook zeldzaamste Disney-figuren eindelijk binnen handbereik zijn. Dus grijp je fototoestel en leg dit zeldzame moment snel vast!

Tijdens het feest zullen Mickey en zijn vrienden in hun mooiste en nieuwste outfits te zien zijn. En de fans mogen dat ook! Dus laat je inner-Disney helemaal gaan en ‘dress to impress’! Speciaal voor dit evenement is er ook exclusieve merchandise verkrijgbaar en speciale Disney hapjes en drankjes.

Met dit eerste feestje van Disney FanDaze wordt er een fan-event georganiseerd dat we nog niet eerder zagen in Disneyland Paris. Hopelijk kunnen we in de toekomst ook speciale previews worden verwachten over nieuwe attracties, of presentaties van Imagineers, en speciale rondleidingen. Maar met Disney FanDaze laat Disneyland Paris zeker zien dat #ItsFunToBeAFan!

Wil jij ook op de hoogte blijven van de evenementen van Disney FanDaze? Volg Disney FanDaze dan op Twitter of op Facebook.

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s