Avengers: Infinity War teaser trailer

HIJ IS ER!!! Sinds de D23 expo afgelopen zomer hebben fans erop moeten wachten. De eerste teaser trailer van Marvel Studios’ Avengers: Infinity War. Met de eerste Iron Man film begon de opbouw naar de grote climax die deze film gaat worden. Gisteren verscheen de eerste teaser filmposter, geheel in de stijl van de teaser posters van de eerste twee Avengers films. En vandaag dus de eerste teaser trailer. Kijk snel!

In Avengers: Infinity Wars moeten alle superhelden uit de Marvel Cinematic Universe gezamenlijk de strijd aangaan tegen de superschurk Thanos. Hij zal niet stoppen voordat hij de -inmiddels bij ons bekende- infinity stones buit heeft gemaakt en daarmee heer en meester zal zijn over het hele universum.

Avengers Infinity War

Sinds de bekendmaking door Marvel Studios baas Kevin Feige dat in de derde Avengers film de schurk Thanos en de infinity stones centraal zouden zijn, werd ook duidelijk dat alle superhelden samen zouden komen. The Avengers, Guardians of the Galaxy, Ant-Man, Doctor Strange, Black Panther en zelfs Spider-Man, dus onlangs nog toetrad tot de MCU. De enige die nog ontbreekt in het rijtje is Captain Marvel, die door Brie Larson gespeeld zal gaan worden. Captain Marvel zal pas na Avengers: Infinity War in de bioscoop verschijnen. Maar op een aantal foto’s die onlangs verschenen waarbij de gehele superheldencast te zien was, was Brie Larson ook aanwezig. Wellicht zal Captain Marvel dus al te zien zijn in de nieuwe Avengers film? Black Panther en Spider-Man gingen haar voor en maakten hun intrede tijdens Captain America: Civil War, voordat zij hun eigen film kregen.

Avengers: Infinity War zal in eind april 2018 in de Nederlandse bioscoop verschijnen. Vanaf 4 mei zal hij in de Amerikaanse bioscoop draaien. Dat duurt dus nog wel eventjes, maar Marvel fans wees gerust! Vanaf 14 februari 2018 draait Black Panther in de Nederlandse bioscoop. Dat is natuurlijk ook iets om naar uit te kijken. Een vierde Avengers film is trouwens tegelijk met Avengers: Infinity War opgenomen. Deze film heeft nog geen titel en heeft een verwachte release datum van 3 mei 2019 in de VS. Maar dat is nog echt ver weg!

 

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s