Electroland keert terug naar Disneyland Paris

Alle Disney- en dance-liefhebbers opgelet! Electroland keert voor de derde keer terug naar het Walt Disney Studios Park in Disneyland Paris. Het dancefestival wordt op 5 tot en met 7 juli georganiseerd en zal worden gekoppeld aan het The Lion King and Jungle Festival dat tijdens het gehele zomerseizoen in het Resort plaatsvindt.

Disneyland Paris events_2

Op vrijdagavond 5 juli wordt het festival geopend door Steve Aoki. Twee jaar geleden was de dj ook al aanwezig op het festival. De Australische zussen NERVO zullen ook op vrijdag optreden. Net als het Nederlandse Showtek en de Belgische DJ The Magician. De volgende dag (6 juli) heeft de volgende line-up: Alesso, Nicky Romero, de Spaanse B Jones en DJ Jax Jones. Op zondag 7 juli zal onze Armin van Buuren de bezoekers va de Walt Disney Studios doen dansen. Hij zal vergezeld worden door Feder, Fedde Le Grand en Nora En Pure. Behalve de optredens hebben bezoekers ook toegang tot de attracties van het Walt Disney Studios Park, zoals de Rock’N’Roller Coaster (die in september zal sluiten voor een make-over), Crush’s Coaster, Ratatouille: The Adventure en natuurlijk de Tower of Terror. Deze zal ’s avonds ook gebruikt worden voor videoprojecties en special effects.

Vorig jaar werd het uitverkochte Electroland nog op twee dagen gehouden en traden onder andere Bob Sinclair, Afrojack en Dimitri Vegas & Like Mike op. Er waren toen zo’n 16.000 bezoekers.

Kaartjes voor Electroland kunnen gekocht worden via www.disneylandparis.com.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s