About Martin

Welkom op “A Disney Blog”.

Mijn naam is Martin en ik ben een grote Disneyfan. Deze passie startte ooit toen ik voor het eerst Beauty and the Beast op video zag (nee, niet eens in de bioscoop!). En daarna wilde ik alles weten over Disney. Wie was hij? Hoe werd de naam een merk? Welke films zijn er allemaal uitgebracht? Hoeveel themaparken zijn er eigenlijk? En wat hoort er allemaal bij het bedrijf?

Op deze site plaats ik regelmatig allerlei feitjes, achtergrondverhalen en updates uit de wondere wereld van Disney. Wil je meer weten over Walt Disney of over zijn themaparken? Of ben je juist meer geïnteresseerd in de animatiefilms van de Walt Disney Classics-serie. En wat wordt eigenlijk de volgende attractie in Disneyland Parijs? Hoe zit het ook alweer met de volgende films van Marvel en Star Wars?

Ik probeer het nieuws zoveel mogelijk te volgen om jullie op de hoogte te houden. Van Disney tot Pixar, van Marvel tot Lucasfilms, en van The Muppets tot Disney+. Alles komt hier aan bod.

Uiteraard is alles vanuit mijn opinie geschreven! En nee, ik ben geen onderdeel van The Walt Disney Company en word ook niet gesponsord door hen. It’s pure fun for me! 

Veel plezier en laat gerust een reactie achter.

Martin Born

Volg “A Disney Blog” ook op Facebook.

Volg mij op Twitter en Instagram.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s